fbpx

BD Group

kontakt@bdgroup.se

08 – 128 203 00

Din Däck och Bilservicepartner i Stockholm

”Välkommen till BDGroup – Din Däck- och Bilservicepartner i Stockholm och omkringliggande områden! Däck Tyresö, Däck Nynäshamn, Däck Södertälje, Däck Rosersberg, Däck Kista, Däck Täby/Arninge, Däck Järfälla 

 

BDGroup är din destination för förstklassig däckservice och bilreparationer i Däckversktad Tyresö,  Däckverkstad Nynäshamn, Däckverkstad Södertälje, Däckverkstad Rosersberg, Däckverkstad Kista, Däckverkstad Täby/Arninge, Däckverkstad Järfälla och hela Stockholm. Vi erbjuder en omfattande uppsättning tjänster för att hålla din bil i toppskick och säkert på vägen. 

 

**Däckförsäljning:** Vi har ett brett utbud av däck från de mest pålitliga märkena. Oavsett om du behöver sommardäck, vinterdäck, allvädersdäck eller specialdäck, har vi de rätta alternativen för dig. 

 

**Punkteringslagning:** Våra skickliga tekniker reparerar punkteringar snabbt och effektivt, så du kan komma tillbaka på vägen med förtroende. 

 

**Däckskifte och Däckomläggning:** Behöver du byta mellan sommar- och vinterdäck? Vi har dig täckt. Våra experter tar hand om däckskiftet och omläggningen för dig. 

 

**Balansering:** För att säkerställa en jämn och trygg körning erbjuder vi däckbalanseringstjänster med den senaste utrustningen. 

 

**Däckhotell:** Låt oss ta hand om dina däck när de inte är i användning. Med vårt däckhotell kan du förvara dina däck säkert och bekvämt hos oss. 

 

BDGroup är din pålitliga partner för alla dina bil- och däckbehov i hela Stockholmsområdet. Vårt engagerade team av erfarna tekniker strävar efter att ge dig den bästa servicen och högsta kvalitetsdäck. Kontakta oss idag för att boka din nästa service eller däckbyte!”