fbpx

BD Group

kontakt@bdgroup.se

08 – 128 203 00

BDgroup Bilverkstadskedja – Optimal Service för Din Bilflotta 

BDgroup är din pålitliga partner för bilflottor med en unik och omfattande närvaro i Stockholm. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar dina behov och ger dig en rad fördelar, oavsett om du har en blandad fordonsflotta eller specialiserade VW, Skoda, Seat och VW Transportbilar. 

Fördelarna med att välja BDgroup för din bilflotta: 

Allbils Verkstäder (Tyresö, Nynäshamn, Södertälje, Rosersberg, Kista, Täby, Järfälla): 

  • Skräddarsydd Service: Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika fordonsbehov, oavsett märke eller modell. 
  • Korta Ner Ledtider: Med våra verkstäder i Stockholm kan vi snabbt få dina fordon tillbaka på vägen, vilket minimerar ledtiden. 
  • Kostnadsbesparingar: Genom att följa tillverkarens manualer och förfaranden håller vi dina fordon i optimalt skick och minimerar onödiga reparationer. 
  • Håll Din Flotta Rullande: Vårt erfarna team ser till att dina fordon rullar smidigt och effektivt för att undvika driftstörningar. 
  • Samlingsfakturering: Med BDgroup får du enkel och överskådlig fakturering för alla våra tjänster, vilket ger dig full kontroll över dina fordonskostnader. 

VW, Skoda, Seat, VW Transportbilar Verkstad (Järfälla): 

  • Auktoriserad Expertis: Vår VW, Skoda, Seat och VW Transportbilar-verkstad är auktoriserad och utrustad med den senaste tekniken, med användning av originaldelar för högsta kvalitet och precision. 
  • Specialiserad Service: Vi erbjuder den mest specialiserade och exakta servicen för dessa märken, vilket garanterar prestanda och säkerhet. 
  • Skadeverkstad: Vår fullskaliga skadeverkstad i Järfälla samarbetar med de flesta försäkringsbolag för smidig hantering av reparationer efter olyckor. 

BDgroup Bilverkstadskedja erbjuder dig det bästa av två världar – specialiserad expertis för VW, Skoda, Seat och VW Transportbilar, tillsammans med mångsidighet och effektivitet för alla andra fordon. Kontakta oss idag och låt oss optimera din fordonsflotta, oavsett dina unika behov. Vi är här för att säkerställa att din bilflotta är i säkra och pålitliga händer. 

Vill du veta mer om hur BDgroup kan hjälpa ditt företag få sin bilflotta prestera till max ?

Hör av er till  vår key account manager Anna Syrén

Anna Syrén

anna.syren@bdgroup.se

Tel: 073-5704750